Jeg havde længe haft en stor lyst til at eksperimentere lidt med supper.
Første forsøg blev en butternut squash suppe med kylling. - Efterfølgende er det blevet til en Hokkaido suppe med tigerrejer og en jordskok/kartoffelsuppe med bacon.
|
Først var udfordringen at finde ud af hvordan man kom igennem den hårde skræl. - Efter forskellige fantasifulde forsøg blev den nemmeste måde at skære skrællen forsigtigt af med en skarp urtekniv. |
|
Herefter skæres kødet i små stykker |
|
Skalotteløg, hvidløg og chile svites i en gryde og græskar-kødet kommes i. Hæld vand over så det lige er dækket og tilføj evt. en kyllingeboullion terning. - Koges i 30-40min til det er næsten udkogt. |
|
For at undgå madspild rensede jeg græskarkernerne og stegte dem i vand med salt i. - Til sidst fik de 10 min på grill i ovnen. |
|
Grøntsagerne blendes til en tyk puré og sættes tilbage på blusset hvorefter her tilsættes fløde og denne aften kogt kylling. |
|
Græskarkernene udgør en flot pynt på suppen og så smager de forøvrigt vældig godt. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar